Trigger

Agenda

JOU agenda
06 oktober 2023
Vastgoedreis naar Madrid

De onvergetelijke vastgoedreis komt eraan! Dit jaar zullen wij van vrijdag 6 t/m zondag 8 oktober Madrid verkennen!

Er is plek voor maximaal 35 leden, waarbij het principe van wie het eerst komt wie het eerst maalt geldt. Leden kunnen zich tot 21 april aanmelden, via de aanmeldmail die is verstuurd.


Aanmeldingen via deze pagina zijn niet geldig.

JOU agenda
26 oktober 2023
Bezoek aan Cartesius

Cartesius, geïnspireerd op de wetenschappelijke theorie van de Blue Zones, wordt een levendige, duurzame en gezonde nieuwe stadswijk in Utrecht. Er komen circa 3.000 woningen met een gedifferentieerd inclusief woonmilieu en een ruimtelijke omgeving waar ontmoeten en bewegen centraal staat. Het monumentale CAB wordt de ‘Huiskamer van de Wijk’ en zal onder andere bestaan uit een en supermarkt, horeca, het CABLab en verschillende voorzieningen.

Het Cartesius Park wordt een groene oase midden in de wijk met een Groene Lus rondom Cartesius. Minimaal 30% van de wijk wordt groen ingericht om te verblijven en van te genieten en dit groen is er ook om de klimaatadaptatie en biodiversiteit van het gebied te bevorderen. In Cartesius, naast station Utrecht Zuilen, wordt gezonde en duurzame mobiliteit vanzelfsprekend. Er wordt gebruik gemaakt van deelmobiliteit, openbaar vervoer en goede fiets- en wandelverbindingen.

De eerste fase met 322 grotendeels middenhuur woningen is bijna afgerond. MRP en Ballast Nedam Development zijn nu gestart met de bouw van de 770 woningen in de 2 fase en uitwerking van de verdere plannen voor de vervolgfases. Cartesius Utrecht wordt de eerste gebiedsontwikkeling waar, samen met de wetenschap, gezondheid gemeten zal gaan worden. Benieuwd hoe ze dat doen?

Zorg dat je op tijd bent om de start van de rondleiding niet te missen.

Programma:
17:00 - 17:15 Inloop
17:15 - 18:00 Rondleiding door Cartesius en in het CAB
18:00 - 19:00 Toelichting op het plan in het projectkantoor Cartesius
19:00 - n.t.b. Hapje eten en een borreltje bij … (meer info volgt)


JOU agenda
09 november 2023
Magazijn de Zon

Noteer deze datum alvast in je agenda! Meer informatie en de uitnodiging volgen later.

JOU agenda
08 december 2023
Kerstdiner

December, de maand van drukte, gezelligheid en feestelijke bijeenkomsten. Te midden van alle festiviteiten van Sinterklaas en Kerstmis, kunnen we het andere hoogtepunt van deze maand niet vergeten: Het JOU Kerstdiner!

Op vrijdag 8 december 2023 verwelkomen we jullie in stijl in het betoverende restaurant MONK, gelegen in The Anthony Hotel, voor een heerlijk kerstdiner met verschillende gangen.

Na het diner blijven wij nog gezellig borrelen in het café van MONK. Waarna wij, uiteraard, de stad onveilig gaan maken.

Dit jaar brengen we een ode aan het belangrijkste thema in de vastgoedsector: duurzaamheid. Een rode draad in de activiteiten die dit jaar hebben plaatsgevonden. Dit is de inspiratie geweest voor het thema van dit jaar: “gemaskerd diner”

Maar niet zomaar een gemaskerd diner, eentje waar duurzaamheid centraal staat. Wij dagen je uit om je masker zelf te maken, uit duurzame materialen. No worries, het hele restaurant is exclusief voor ons gereserveerd. Uiteraard worden er prijzen uitgereikt aan degenen die zich het mooiste, meest originele en meest duurzame masker weten te creëren!

Mocht je speciale dieetwensen hebben, geef het dan even door via de mail: visser@barlavento.nl

Wanneer: Vrijdag 8 december, 18:00 uur

Locatie: The Anthony Hotel, restaurant MONK

Adres: Kanaalstraat 197, 3531 CG Utrecht