Trigger

Agenda

JOU agenda
16 december 2022
Kerstdiner 2022

Eten of gegeten worden in het Anatomiegebouw… ben jij ook aanwezig bij het JOU-kerstdiner op 16 december?

Locatie: Anatomiegebouw
Van: 16 december 19:00, ontvangst in de Snijzaal…
Tot: 16 december 00:00, of later…

Dresscode: Horror-chique

Let op: er is plaats voor maximaal 50 skeletjes, wie het eerst komt…

Na het diner is het voor degenen die nog niet zijn opengesneden mogelijk om door te gaan met de JOU naar een kroeg en vervolgens naar een feest in Tivoli met de NaJOU. Omdat de eet- en feestlocatie(s) wat uit elkaar liggen, is het handig om met de fiets of lopend te komen. Wie weet wat je onderweg allemaal nog tegenkomt!

Voor degene die nog graag na het diner en de borrel een dansje willen wagen, bieden wij de suggestie om naar het No Diggity feest te gaan in Tivoli. Kaartjes dienen zelf aangeschaft en bekostigd te worden: https://www.tivolivredenburg.nl/agenda/no-diggity-16-12-2022/

De NaJOU zal ook naar deze locatie komen, dus grote kans dat je tijdens de beste hiphop en R&B uit de 90’s en de 00’s ook wat leden van de NaJOU tegen zal komen. Volgens Tivoli zal het een afgeladen en dampende avond worden met solid throwback. No diggity, no doubt!

De ACie

JOU agenda
19 januari 2023
ALV en bestuurswissel 2023

Traditiegetrouw vindt kort na de jaarwisseling onze Algemene ledenvergadering (ALV) plaats. Dit keer op donderdag 19 januari 2023. De locatie en exacte tijden volgen nog.

Als lid van JOU ben jij van harte uitgenodigd voor de ALV! We bespreken hierbij het afgelopen jaar en blikken met het nieuwe bestuur vooruit op het komende jaar en de nieuwe plannen.