Trigger

Agenda

JOU agenda
21 april 2023
Bezoek aan AFAS

Vrijdag 21 april zal weer een evenement van de JOU plaats vinden: Wij zullen het markante hoofdkantoor van AFAS in Leusden gaan bezoeken, waarbij wij worden meegenomen in de totstandkoming van dit bijzondere gebouw.

Het Nederlandse familiebedrijf AFAS Software ontwikkelt moderne bedrijfssoftware om bedrijven en organisaties te automatiseren uit alle branches. Het is opgericht in 1996 en heeft in de 21e eeuw een voortvarende groei meegemaakt. AFAS heeft daardoor de mogelijkheid gekregen tot het ontwikkelen van hun eigen kantoor. Echter, dit mocht geen doorsnee kantoor worden, maar een van de meest markante gebouwen van Nederland. Zo beschikt het object naast de doorsnee kantoorruimten over een theater, auditoria, restaurant, sport/fitnessruimte en opleidingsruimten. Daarnaast is er ook oog geweest voor een unieke ruimtelijke inrichting van het perceel.

Deze middag zal Herman Zondag (Directeur Customer Experience) ons meenemen door de wereld van AFAS en de totstandkoming van dit gebouw.

Het was niet mogelijk om dit evenement in de avond plaats te laten vinden, maar enkel in de namiddag. Er is dan ook voor gekozen om het op een vrijdag plaats te laten vinden, zodat er na afloop van dit evenement de vrijmibo van start kan gaan.

Wanneer: vrijdag 21 april 2023
Waar: AFAS Experience Center (Inspiratielaan 1, 3833 AV Leusden)
Parkeren: Gratis in de parkeergarage van AFAS

Programma:

14:30 ontvangst met koffie, thee en lekkers

15:00 rondleiding door clubhuis & theater

16:30 afsluitende borrel

Graag horen we voor 15 april of we je mogen verwelkomen!

JOU agenda
30 juni 2023
Zomeractiviteit met NaJOU

Noteer deze datum vast in je agenda! Meer informatie en de uitnodiging volgen t.z.t.

JOU agenda
08 december 2023
Kerstdiner

Noteer deze datum vast in je agenda! Meer informatie en de uitnodiging volgen t.z.t.