Trigger

Uw organisatie verbinden aan de toekomst van het Utrechtse vastgoed?

Jong Onroerend goed Utrecht (JOU) brengt sinds 2006 jonge vastgoedprofessionals uit Utrecht en omgeving bij elkaar. Lees verder en ontdek wat JOU voor uw organisatie kan betekenen.

Adex Groep

Adex Groep speelt een cruciale rol in de transitie naar de circulaire economie. Met onze opdrachtgevers en partners werken wij elke dag hard aan het sluiten van onze materiaalcirkels. Bij onze ontmantelingsprojecten hergebruiken we zoveel mogelijk materialen in hun huidige of vergelijkbare staat door demontage en indien nodig bewerking in een van onze circulaire hubs.

Beumer Garantiemakelaars

Beumer Garantiemakelaars is een jong, laagdrempelig en innovatief makelaarskantoor met vestigingen in Utrecht, De Meern en Maarssen.

Uw bedrijf hier?

Ook partner van JOU worden? Neem contact op met Pieter Crombach, via info@jouinside.nl.

Wijn & Stael Advocaten

Vakkundig, scherpzinnig en persoonlijk betrokken. Wijn & Stael Advocaten is dé juridische partner in al uw zaken.

Bent u betrokken bij herontwikkelingsprojecten, nieuwbouwprojecten of andere vastgoedtransacties? Dan weet u dat daar juridisch gezien veel bij komt kijken. Denk aan het opstellen en uitonderhandelen van huur- of aannemingsovereenkomsten en het verkrijgen van omgevingsvergunningen en bestemmingsplanwijzigingen. Vaak komen het publiekrecht en het privaatrecht daarbij samen. De advocaten van Wijn & Stael hebben ruime ervaring in deze rechtsgebieden en helpen u graag verder.