Trigger

Uw organisatie verbinden aan de toekomst van het Utrechtse vastgoed?

Jong Onroerend goed Utrecht (JOU) brengt sinds 2006 jonge vastgoedprofessionals uit Utrecht en omgeving bij elkaar. Lees verder en ontdek wat JOU voor uw organisatie kan betekenen.

Beumer Garantiemakelaars

Beumer Garantiemakelaars is een jong, laagdrempelig en innovatief makelaarskantoor met vestigingen in Utrecht, De Meern en Maarssen.

Bnext.nl

Bnext.nl staat voor het sluiten van materiaalcirkels. In bijna 30 jaar groeiden wij uit tot duurzame aannemer in de sloopsector, recyclaar van bouw- en sloopreststromen en verwerker van bedrijfsafval. Sinds onze oprichting is innovatie één van onze belangrijkste drijfveren, waarbij digitalisering al jaren één van de belangrijkste gereedschappen is.

Uw bedrijf hier?

Ook partner van JOU worden? Neem contact op met Pieter Crombach, via info@jouinside.nl.

Wijn & Stael Advocaten

Vakkundig, scherpzinnig en persoonlijk betrokken. Wijn & Stael Advocaten is dé juridische partner in al uw zaken.

Bent u betrokken bij herontwikkelingsprojecten, nieuwbouwprojecten of andere vastgoedtransacties? Dan weet u dat daar juridisch gezien veel bij komt kijken. Denk aan het opstellen en uitonderhandelen van huur- of aannemingsovereenkomsten en het verkrijgen van omgevingsvergunningen en bestemmingsplanwijzigingen. Vaak komen het publiekrecht en het privaatrecht daarbij samen. De advocaten van Wijn & Stael hebben ruime ervaring in deze rechtsgebieden en helpen u graag verder.